Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Seyhan’dan “Eski” Köy okuluna “Yeni” boya

Seyhan’dan “Eski” Köy okuluna “Yeni” boya

Seyhan’dan “Eski” Köy okuluna “Yeni” boya

Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay’in talimatiyla faaliyete baslayan boya atölyesinde üretilen boyalar, bu kez Kuyumcular Ilkögretim okulunu renklendirdi. Eskiden köy olan Kuyumcular Mahallesinde bulunan ilkögretim Okulunun fiziki olarak kötü görünmesi üzerine Muhtar Aytaç Tok Seyhan Belediyesinden destek istedi. Muhtar Tok’un talebi üzerine Seyhan Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü personeli, daha önce Seyhan Kaymakamligi Seyhan Ilçe Milli Egitim Müdürlügünce ortak yürütülen “Senin Rengin” projesinde yine Seyhan Belediyesi’nce verilmis olan boyalarla okulu renklendirmeye basladi.

 

RENKLI BOYALAR SEYHAN’DAN, KALEM BOYAMASI ÇOCUKLARDAN!

Okuldaki çalismalari tamamlama asamasina gelen ekipler, satih düzeltme ve onarim yaptiktan sonra renklendirme yapti. Siniflarda ise çocuklarin anlamli kalem çizgileriyle, islenen boya adeta süslendi. Bakimli hale gelen okulun iç ve dis yüzeyleri kurumsal renklerle boyandi. Eksiklikleri giderilen okul binasi,  son rutüslari yapilarak Okul yetkililerine emanet edilecek. Kuyumcu Mahalle Muhtari Aytaç Tok ise mahalle için taleplerinin yani sira okulun boyanmasi konusunda da kendilerine destek veren Seyhan Belediye Baskani Akif kemal Akay’a Mahalle halki adina tesekkür etti.

 

ÜRETILEN BOYA ILE HIZMETE DEVAM

Seyhan Belediyesi, kendi atölyesinde piyasanin çok altinda ürettigi boya ile Belediye ihtiyaçlarinin yani sira kamu binalari, Devlete ait okul ve kresler ile Ibadethaneleri boyuyor. Renklendirme islemi, kalite, uygunluk ve estetik kriterleri gözetilerek gerçeklestiriliyor



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli